Feetality Voetverzorging -  Verzorgde Voeten, Vitale Voeten!
 
Mijn naam is Tiny Werkman en ik ben het gezicht achter Feetality Voetverzorging. Ik ben een medisch pedicure en aangesloten bij ProVoet. Deze brancheorganisatie bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. Tevens ben ik geregistreerd bij ProCERT. ProCERT pedicures verplichten zich om - onder andere door jaarlijkse bijscholing - zich te verdiepen in hun vak en op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen.

Door verschillende oorzaken kunnen er voetproblemen ontstaan zoals overmatige eeltvorming, een ingroeiende nagel of likdoorn. Wanneer aan deze problemen niets wordt gedaan kunnen er ook andere lichamelijke klachten ontstaan, bijvoorbeeld door een verkeerde afwikkeling van de voet om een pijnlijke plek te ontzien. Door een regelmatig bezoek aan de pedicure krijgen uw voeten de aandacht en verzorging die zij nodig hebben.  

U kunt bij mij terecht voor een complete professionele pedicurebehandeling waarbij eelt en/of een likdoorn wordt verwijderd, de nagelomgeving wordt verzorgd, kloven of een ingroeiende nagel wordt behandeld. Het is bij Feetality Voetverzorging onder meer mogelijk uw nagel(s) te laten reguleren of repareren. Een lelijke schimmelnagel ziet er weer prachtig uit na reparatie met gel. Ook lever ik voetzorg aan diabetici. Ik geef u graag meer informatie over eventuele vergoeding van voetzorg. 

Naast professionaliteit vind ik persoonlijke aandacht en een prettige sfeer tijdens de behandeling belangrijk.

Ik oefen mijn praktijk uit aan huis in Twisk (nabij Opperdoes), gemeente Medemblik. In het tuinhuisje is een sfeervolle praktijkruimte gerealiseerd. Ga voor meer informatie naar Openingstijden en contact.